fbpx
Home Slapen Waarom slapen slaaptraining-kindjes zoveel beter?
waarom slaapt een kindje goed na slaaptraining

Waarom slapen slaaptraining-kindjes zoveel beter?

bij Mildred

Hoe komt het dat kindjes beter slapen na slaaptraining? Slapen ze werkelijk anders? Waarom lukt slaaptraining bij sommige kindjes wel, en bij andere niet? Dat zijn belangrijke vragen als je de afweging maakt om wel of niet je kindje te ‘leren slapen’ volgens een methode met huilen. Deze vragen en meer leg ik uit in de video van deze week.

Ik leg je in deze video uit:

– Welke invloed het temperament van je kindje heeft
– Welke keuzes een kindje heeft bij slaaptraining
– Waarom het voor het ene kindje wel werkt, en voor de ander niet
– Waarom sommige ouders het wel doen, en niet zo noemen
– Waarom je kindje de leidraad is voor je keuzes
– Twee praktijkvoorbeelden om toelichting te geven

De vraag die ik vaak krijg, is als volgt: mijn vriendin heeft wel slaaptraining gedaan, en haar kindje slaapt perfect. En die van mij blijft maar aanmodderen, terwijl ik juist alles zo goed probeer te doen.

Omdat het antwoord op deze vraag genuanceerder ligt dan ‘omdat ze het op hebben gegeven’, raad ik je aan de video te bekijken voor het antwoord ;).

Je las een blog van Mildred – de moeder achter Liefde van een Moeder

Wil je meer rust rondom het slapen van je kindje? Dit kan ik voor je betekenen:

 > De gratis minicursus over Doorslapen: de basis van het doorslapen en hoe je je kindje kan helpen.

 > De online cursus Slaap Vanuit Verbinding: In deze cursus leer je alles wat je nog niet wist rondom slapen, en ga je aan de slag met het verbeteren van jullie dutjes en nachten.

Wil je mijn hele verhaal lezen? Ik deel het hier met je. 

0 reactie

Dit vind je misschien ook interessant

Laat een reactie achter