Wakkertijden: je wordt ermee om de oren geslagen. Je kindje mag maximaal 90 minuten wakker zijn, anders kom je zogenaamd in een vicieuze cirkel van (over)vermoeidheid. Maar wat nou als de reguliere wakkertijden helemaal niet werken voor jouw kindje?

In deze podcast leg ik je alles uit over slaapbehoefte, geef ik je voorbeelden én deel ik met je hoe je de ideale wakkertijd van jouw kindje kan achterhalen. Ook leg ik je uit hoe je kan zien of je kindje voldoende slaapt.

Je las een blog van Mildred – de moeder achter Liefde van een Moeder

Wil je meer rust rondom het slapen van je kindje? Dit kan ik voor je betekenen:

> Het gratis e-book over slapen: ontdek wat elke moeder moet weten over het slapen van haar kindje.

> De online cursus Slaap Vanuit Verbinding: In deze cursus leer je alles wat je nog niet wist rondom slapen, en ga je aan de slag met het verbeteren van jullie dutjes en nachten.

> Eén op één-coaching: bekijk hoe ik je kan helpen het slapen te verbeteren.

Wil je mijn hele verhaal lezen? Ik deel het hier met je.

Ontdek wat elke moeder zou moeten weten over het slapen haar kindje.

Maakt het je onzeker als je kindje ´s nachts nog wakker wordt, of hele korte dutjes doet overdag?

Merk je dat je telkens bezig bent met het (niet) slapen van je kindje? Dan is dit e-book voor jou geschreven.

Na het lezen van dit e-book weet jij precies waarom je kindje slaapt zoals hij doet – en wat je kan doen om er beter mee om te gaan.