“Hoe kan ik stoppen met mijn kindje aan de borst in slaap laten vallen”, is een vraag die ik heel vaak krijg. Gevolgd door “Dan kan mijn man/oppas/moeder haar in bed leggen.”

Het antwoord op die vraag is ingewikkelder dan alleen maar ‘gewoon niet meer doen.’ Dus wil jij graag weten of en hoe je daarmee moet stoppen? Dat leg ik je graag uit!

 

In slaap voeden heeft een nogal slechte naam. Eerder legde ik al uit wat de voordelen daarvan zijn. Toch wordt het vaak gebruikt als ‘schuldige’ voor onderbroken nachten én… aangewezen als reden waarom niemand anders een kindje in bed kan leggen.

Daarom ga ik in deze video in op het afbouwen van het in slaap voeden, zodat iemand anders bedtijd over kan nemen. En de inhoud van de video… die kan nog wel eens verbazen.

Wil je het in slaap voeden afbouwen voor een betere nachtrust? Daar ga ik hier verder op in: helpt het afbouwen van nachtvoedingen om door te slapen?

Je las een blog van Mildred – de moeder achter Liefde van een Moeder

Wil je meer rust rondom het slapen van je kindje? Dit kan ik voor je betekenen:

> Het gratis e-book over slapen: ontdek de 6 tips om je kindje beter te laten slapen. Na het lezen van dit e-book weet je hoe je het natuurlijke ritme van je kindje kan ondersteunen.

> De online cursus Slaap Vanuit Verbinding: In deze cursus leer je alles wat je nog niet wist rondom slapen, en ga je aan de slag met het verbeteren van jullie dutjes en nachten.

> Een los consult: in 60 minuten gaan we de diepte in en help ik je met het verbeteren van het slapen van jullie gezin.

Wil je mijn hele verhaal lezen? Ik deel het hier met je.

Ontdek de 6 tips om je kindje beter te laten slapen op een liefdevolle manier.

  • Weet je niet goed hoe je je kindje beter kan laten slapen?
  • Vraag je je af waarom hij niet alleen in slaap kan vallen?
  • Denk je dat hij niet wil slapen als het niet lukt?

In dit e-book deel ik zes belangrijke tips hoe je het slapen van je kindje kan verbeteren.