“Hoe kan ik stoppen met mijn kindje aan de borst in slaap laten vallen”, is een vraag die ik heel vaak krijg. Gevolgd door “Dan kan mijn man/oppas/moeder haar in bed leggen.”

Het antwoord op die vraag is ingewikkelder dan alleen maar ‘gewoon niet meer doen.’ Dus wil jij graag weten of en hoe je daarmee moet stoppen? Dat leg ik je graag uit!

 

In slaap voeden heeft een nogal slechte naam. Eerder legde ik al uit wat de voordelen daarvan zijn. Toch wordt het vaak gebruikt als ‘schuldige’ voor onderbroken nachten én… aangewezen als reden waarom niemand anders een kindje in bed kan leggen.

Daarom ga ik in deze video in op het afbouwen van het in slaap voeden, zodat iemand anders bedtijd over kan nemen. En de inhoud van de video… die kan nog wel eens verbazen.

Wil je het in slaap voeden afbouwen voor een betere nachtrust? Daar ga ik hier verder op in: helpt het afbouwen van nachtvoedingen om door te slapen?

Je las een blog van Mildred – de moeder achter Liefde van een Moeder

Wil je meer rust rondom het slapen van je kindje? Dit kan ik voor je betekenen:

> Het gratis e-book over slapen: ontdek wat elke moeder moet weten over het slapen van haar kindje.

> De online cursus Slaap Vanuit Verbinding: In deze cursus leer je alles wat je nog niet wist rondom slapen, en ga je aan de slag met het verbeteren van jullie dutjes en nachten.

> Eén op één-coaching: bekijk hoe ik je kan helpen het slapen te verbeteren.

Wil je mijn hele verhaal lezen? Ik deel het hier met je.

Ontdek wat elke moeder zou moeten weten over het slapen haar kindje.

Maakt het je onzeker als je kindje ´s nachts nog wakker wordt, of hele korte dutjes doet overdag?

Merk je dat je telkens bezig bent met het (niet) slapen van je kindje? Dan is dit e-book voor jou geschreven.

Na het lezen van dit e-book weet jij precies waarom je kindje slaapt zoals hij doet – en wat je kan doen om er beter mee om te gaan.