Ik vind het altijd ontzettend leuk om van je te horen en je verhaal te lezen.

Maar ik kan je geen advies geven via de e-mail of een berichtje op Facebook & Instagram.

Eerder deed ik dat wel, en ik liep daarbij tegen de volgende vijf dingen aan.

1. Een mailtje is vaak te kort

Ik ben ervan overtuigd dat slapen een proces is van 24 uur. Dat betekent dat een vraag nooit met een simpel antwoord kan worden afgehandeld. Vaak is er meer context nodig om een goede reactie of goed advies te kunnen geven.

Door je een kort antwoord te geven, mis ik vaak de achtergrond en de tijd om je te voorzien van een antwoord waar je écht wat mee kan. Hiermee doe ik zowel jou als je kindje tekort, en geef ik misschien niet een passend advies.

2. Ik krijg elke week tientallen vragen

Elke week krijg ik vragen van moeders als jij en ik. Ik vind het altijd een eer als iemand me mailt, maar het probleem is dat ik per mailtje zeker tien minuten – maar vaak langer – bezig ben om een goed antwoord te geven.

Hierdoor ben ik soms wel 80 procent van mijn werktijd kwijt met vragen beantwoorden. Dit zorgt ervoor dat ik onvoldoende tijd heb voor betalende klanten om ze goed en volledig te kunnen helpen, waardoor ik moet werken met een lange wachtlijst.

3. Ik heb geen tijd om bij te scholen

Om op de hoogte blijven, volg ik regelmatig trainingen en hou ik onderzoeken bij.

Als ik veel tijd doorbreng met losse vragen in de diepte beantwoorden, heb ik onvoldoende tijd trainingen te volgen en op de hoogte te blijven.

Het zorgt ervoor dat mijn service en kwaliteit achteruit gaat, en dit wil ik graag voorkomen. De kennis die ik opdoe, deel ik op zoveel mogelijk manieren met je.

4. Ik deel zoveel mogelijk gratis

Ik probeer zoveel mogelijk gratis te delen. Via mijn blog, nieuwsbrief, een gratis minicursus en Youtube verspreid ik elke week nieuwe kennis en inspiratie. Dit kan ik doen door punt 3, als ik telkens bij blijf.

Mocht je daarin toch geen passend antwoord voor jullie situatie vinden, dan ben je altijd welkom om me een mailtje te sturen om te kijken of we samen kunnen werken.

4. Dit is mijn werk

Het is mijn werk om een ander geluid te laten horen. Om moeders handvatten te geven om beter te slapen, zonder hun kindje te laten huilen.

Het is mijn werk om me goed in te lezen en bij te blijven om andere moeders te kunnen helpen. Het is een grote passie om nieuwe kennis te delen en je te helpen, maar ik kan niet het grootste deel van mijn tijd gratis werken helaas.

Heb je geen haast?

Dan mag je je vraag via de mail sturen. Mogelijk kan ik het meenemen in de podcast.

Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.

In de footer vind je de linkjes naar verschillende kanalen waarop je me kan volgen.

GRATIS E-BOOK ‘WAT JE MOET WETEN OVER HET SLAPEN VAN JE KINDJE’

Snap je maar niet waarom je kindje niet ‘normaal’ slaapt zoals de meeste kindjes?

Ontdek waarom jouw kindje slaapt zoals een baby – en er waarschijnlijk niks aan de hand is.

Minitraining Slaapbasics voor minder strijd en stress rond bedtijd

Unieke minitraining waardoor je het slapen van je kindje direct beter begrijpt.

Je krijgt inzicht in de verschillende processen rond het slapen.

Met e-book met voorbeeldroutines

Online Cursus Beter  Slapen Vanuit Verbinding

Wil je alles leren over slaap van jonge kinderen van 0 tot 4 jaar?

In de cursus ‘Slaap Vanuit Verbinding’ ga je aan de slag met het verbeteren van het slapen van jullie hele gezin.

In verbinding met je kindje.

Mis je jouw vraag?

Wil je me een vraag stellen over jullie persoonlijke situatie? Helaas kan ik daar niet op in gaan. Ik leg hier uit waarom niet.

Ik probeer binnen 5 werkdagen op je mail te reageren.