fbpx
Home Slapen Mijn kindje is veel te vroeg wakker!
kindje is veel te vroeg wakker, langer laten slapen

Mijn kindje is veel te vroeg wakker!

bij Mildred

Hoewel de morgenstond goud in de mond schijnt te hebben, is dat na een paar dagen om half vijf uit bed gaan niet helemaal waar. Het kan je zomaar gebeuren: je kindje is ontzettend vroeg wakker en klaar om aan zijn dag te beginnen. Waarom zijn kindjes zo vroeg wakker? Hoe kan je hem helpen langer te slapen?

In deze video leg ik uit waarom sommige kinderen van die vroege vogels zijn. Omdat je er niks aan hebt om te horen dat het ‘normaal’ is, leg ik je ook uit hoe het komt dat een kindje zo vroeg wakker kan worden.

Ook deel ik 7 tips om je kindje te helpen om langer te gaan slapen.

Je las een blog van Mildred – de moeder achter Liefde van een Moeder

Wil je meer rust rondom het slapen van je kindje? Dit kan ik voor je betekenen:

 > De gratis minicursus over Doorslapen: de basis van het doorslapen en hoe je je kindje kan helpen.

 > De online cursus Slaap Vanuit Verbinding: In deze cursus leer je alles wat je nog niet wist rondom slapen, en ga je aan de slag met het verbeteren van jullie dutjes en nachten.

Wil je mijn hele verhaal lezen? Ik deel het hier met je. 

0 reactie

Dit vind je misschien ook interessant

Laat een reactie achter