Ontdek de 6 redenen waarom jouw kindje niet goed slaapt

Download mijn gratis e-book met heldere uitleg waarom je kindje niet goed slaapt – en de redenen waarom dat helemaal niet aan je kleintje ligt.

  Ervaringen van andere moeders

  Beter inleven

  "Het e-book leest heel fijn en is heel liefdevol, maar niet zweverig. Voor mij was het heel herkenbaar. Ik heb een 1,5 jarig kindje en ik begrijp hem nu beter. Hij kan het zelf nog niet uitleggen, maar door jouw e-book kan ik me beter in hem inleven."

  Anne v. W.
  Verhelderend

  "In dit e-book heb ik meer nuttigs geleerd over slapen dan in de tientallen boeken over hoe ik mijn zoontje moet leren slapen. Het was verhelderend en informatief, en zorgt ervoor dat ik nu veel meer rust heb in hoe mijn zoontje slaapt."

  Sarah G.
  Voor elke ouder

  "Het e-book bevat fijne informatie die mijn intuïtie bevestigd.

  Verhelderende informatie die elke ouder zou moeten hebben!"

  Caroline Kepinski
  Niks mis met liefde

  Als je kleine niet slaapt kun je zo onzeker worden! Zeker als je omgeving er ook nog eens een mening over gaat hebben. Ik zou ze dit boek aanraden zodat ze meer vertrouwen krijgen dat het heel normaal is dat de baby nog niet doorslaapt, en dat er niks mis is met liefde en geborgenheid geven."

  Lucie Nieborg
  Je mag luisteren naar je kindje

  "Ik denk dat iedere moeder moet weten dat ze heel hard nodig is. Ze mag weten dat luisteren naar je kind en er voor hem zijn nooit verkeerd is. Het e-book maakt je ervan bewust hoe belangrijk je als moeder bent voor je kindje."

  Angela Brans
  Zonder wijzende vinger

  "Het is zo belangrijk dat moeders zich niet door een ander laat vertellen wat ze moeten doen. Moeders hebben een oergevoel en dat wordt heel duidelijk in dit e-book. Het is laagdrempelig en zonder wijzende vinger geschreven."

  Sharona van Helmond

  Ja, stuur dat e-book maar naar me op!

  Na het lezen van dit e-book weet je de zes meest voorkomende redenen waarom slapen niet lukt – en dat niet jouw fout is.

   Wat je wel en niet leest in dit e-book

   De basis van het e-book is het gedachtengoed van attachment parenting: een jong kind hoort dichtbij zijn of haar moeder.

   Wat je WEL zal lezen in dit e-book:

   • Handvatten om dichtbij jezelf en je kindje te blijven.
   • Vertrouwen in jezelf en je kindje, je weet dat het goed komt.
   • Meer kennis en inzicht hoe slapen werkt.

   Wat je NIET zal lezen in dit e-book:

   • Dat je jonge kindje met 6 maanden alleen moet en kan slapen.
   • Dat nachtvoedingen onzin zijn.
   • Dat het eigen fout is hoe het gaat.
   • Dat slaaptraining de enige weg naar goed slapen is.

   Over Mildred

   Ik help vermoeide moeders met jonge kinderen om een optimale nachtrust te hebben en verbonden te blijven met hun kleintje.

   Ik ben Mildred, moeder van drie jonge kinderen. Ik weet als geen ander hoe je kan twijfelen aan jezelf als je baby, dreumes of peuter niet doorslaapt.

   Daarom help ik moeders zo goed mogelijk te slapen en rust te vinden in dit seizoen van het leven.

   Ervaringen van andere moeders

   Alle reviews

   18 maanden

   Ons zoontje is net 18 maanden en we hebben een heerlijk ontspannen bedritueel... en een mannetje dat uit zichzelf de borst loslaat.

   Dat is mogelijk door de online cursus. Die is ons echt alles waard: ik durfde hierdoor mijn eigen koers te blijven varen zonder steeds de angst in mijn hoofd dat het nooit uit zichzelf goed zo komen.

   Debbie
   20 maanden

   Mijn kindje beter laten slapen zonder tranen: ik geloofde niet dat het kan. Ik was dan ook behoorlijk sceptisch toen ik aan de cursus begon.

   Ik heb wel vaker trajecten gedaan bij slaapcoaches ‘zonder huilen’, en dan moest ik haar tóch laten huilen.

   Ik durfde daarom bijna niet nog dit traject te doen, maar ik was ten einde raad. Mijn dochter dronk nog elke 1.5 uur met 18 maanden.

   Deze cursus gaf me zoveel rust, kennis (terwijl ik dacht dat ik alles al wist) en handvatten, dat ik na de cursus het slapen kon verbeteren.

   Losse eindjes en hulp kreeg ik in de fijne live webinars.

   Mijn dochter slaapt nu door, en inderdaad: zonder tranen en strijd. Echt een aanrader!

   Lisa
   11 maanden

   Door de cursus hebben we veel meer rust, kan ik liefdevoller reageren én ik voel me veel zekerder als anderen adviezen hebben. Ik herkende zoveel in de cursus, en nu is het alsof alle puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen.

   Dank je wel daarvoor. Voor je tijd, je tegengeluid en de liefde die in elke mail en les doorklinkt.

   Melissa

   Dat e-book wil ik hebben!

   Na het lezen van dit e-book weet je de zes meest voorkomende redenen waarom slapen niet lukt!